VIRKSOMHEDSPROFIL

Pihl Coating er en virksomhed med mere end 40 års erfaring. Virksomheden blev etableret som en bygningsmalervirksomhed af Arne B. Pihl tilbage i 1966. Siden har virksomheden løbende vækstet og udviklet sig i takt med kundernes krav og efterspørgsler.

I dag består virksomheden således af kompetente og professionelle medarbejdere, der beskæftiger sig med overfladebehandling af stål og beton, betonrenovering samt gulvbelægninger.

Med udgangspunkt i engagement, fleksibilitet, professionalisme og hensyn til miljøet udfører Pihl Coating opgaver for alle typer kunder. Lige fra gulvet hos den lokale autoforhandler til større anlægsarbejder både i ind- og udland. Blandt kunderne kan nævnes Storebælts- og Øresundsforbindelserne, Københavns Metro, lufthavnen i München, medicinalfabrikker, olieraffinaderier samt fiskefabrikker i Grønland og på Færøerne.

Pihl Coating drives primært i to virksomheder, Pihl Coating Gørlev Entreprise A/S, der ejes og drives af anden generation, nemlig Kaare Pihl, Uffe Pihl og Esben Pihl, mens Pihl Coating Entreprise A/S, Kalundborg ejes og drives af virksomhedens stifter Arne B. Pihl.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Pihl Coating.